Vastgoed aanbieden?

  1. Onze relaties kopen woningen, beleggingsportefeuilles, losse beleggingspanden, transformatieprojecten en elk ander type vastgoed, ongeacht het volume! Wij kunnen een succesfee vragen bij de koper zodat u GEEN COURTAGE betaald bij verkoop.
  2. Er worden ook losse woningen in iedere prijsklasse gekocht. Dus ook het hogere prijssegment, maar ook lelijke oude woningen die moeten worden opgeknapt.
  3. U kunt gratis en vrijblijvend een woning aanmelden via het aanmeldformulierwoning aanmelden” als U  vrijblijvend een bod wilt ontvangen op een woning die U wilt verkopen.
  4. Nadat U een woning heeft aangemeld, bespreken wij met U de situatie omtrent de verkoop en komen wij de woning bekijken.
  5. Indien U de woning direct wilt verkopen, doen wij een vrijblijvend goed bod op de woning, die U wel of niet kunt accepteren.
  6. Accepteert U ons bod dan wordt er een koopovereenkomst opgemaakt waarin alles staat wat we met elkaar afspreken en volgt er een vlotte afwikkeling via de notaris. Indien U reeds een makelaar heeft is dat geen probleem. Deze kan ook de koopovereenkomst opmaken. Over de kosten van de makelaar kunnen we samen met U een gepaste afspraak maken.
  7. In onderling overleg wordt een overdrachtsdatum van de woning afgesproken. Wanneer dat is maakt niet zo veel uit. We kunnen een datum afspreken die U het beste past. Een zeer snelle overdracht, dus binnen enkele weken is ook mogelijk.
  8. De overdracht van het eigendom van de woning en betaling vindt zoals gebruikelijk altijd plaats via de notaris.

Betaal GEEN COURTAGE bij verkoop van uw vastgoed!
ONZE RELATIES KOPEN VASTGOEDPORTEFEUILLES, BELEGGINGSPANDEN, WONINGEN EN ELK ANDER TYPE VASTGOED IN HEEL NEDERLAND!!
Stuur een bericht 06 2316 0592